Petru

  • Sharebar

Bine-ai venit in viata noastra, iubitul nostru demolator de prejudecati! Inainte sa te cunoastem, ni se spunea ca al treilea copil echilibreaza orice casa. Ni se parea imposibil ca haosul creat de Sofi si Seba in goana lor nebuna de a bifa toate nebuniile varstei, sa poata fi imblanzit de cineva. Ni se parea greu sa ne imaginam cum ne vom descurca cu tine, cand nu aveam decat doua maini deja ocupate de un baietel si o fetita sturlubatica.

Odata cu tine am inteles cat de mult ne-au limitat judecatile pur omenesti. Ai coborat intre noi ca cel mai firesc moment de la facerea lumii incoace. Te-ai instalat la locul tau, in inima noastra, fara sa uzurpi locuri pe care le credeam rezervate. Tu, dragul nostru, ne-ai invatat ca dragostea de copii se inmulteste, nu se imparte!

Tu, Petru - Nectarie, ne-ai invatat sa dam copiilor nume de sfinti, pentru ca omul nu este decat un caraus al semnelor de Carte.

Iti multumim ca ne-ai umplut casa de dragoste si ca ne-ai ales sa fim poarta prin care ai intrat in lume! Petru, lumea este a celor ce indraznesc sa iubeasca! Indrazneste sa ne faci bunici! Iti promitem ca vom trai pentru asta! Si pentru tine, promitem azi, nu vom muri niciodata!

 
 

Comentarii